Curriculum vitae Ben van Herwijnen
Geboren: Hubertus Petrus, 18 april 1949 te Ammerzoden, Gld.
Godsdienst: RK
Militaire dienst: 1969-1971 ordonnans bij de 101e verbindings-ondersteuningscompagnie te Eibergen
Opleiding: Lagere school, 1 jaar mulo, 2 jaar Lyceum, 3 jaar avondlyceum, Nivra opleiding tot registeraccountant.
Diploma's: Staatsdiploma HBS-a(tegenwoordig Atheneum A), Nivra diploma 'Algemeen deel', Algemeen ondernemersvaardigheden Horeca en Sociale hygiëne.
Rijbewijs: A, B, BE, AM.
Werkervaring: 20 jaar accountancy, bij het Verificatiebureau van de VNG, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten te 's-Gravenhage. Zeven jaar zelfstandig ICT'er en korte tijd kastelein met een eigen café.
Politiek: Tijdens de Balkanoorlogen kwam mijn oude idee van een republiek met een president naar boven en ik werd meteen lid van de VVD om het te realiseren. Toen 11 september 1996 het Republikeinse Genootschap werd opgericht, kwam ik op het idee van een republikeinse partij, omdat je aan een genootschap niets hebt. Op 14 september 2000 had ik eindelijk de medeoprichter gevonden, die ik nodig had en is de Republikeinse Moderne Partij opgericht. Sinds 6/7/2016 De Republikeinen geheten. We hebben tot dusver nog niet kunnen deelnemen aan Tweede Kamerverkiezingen, maar dat gaat zeker gebeuren.
Woonplaatsen: De eerste 8 jaar van mijn leven woonde ik in Ammerzoden, toen 20 jaar in het naastgelegen Hedel, daarna 11 jaar in Krommenie en vervolgens 16 jaar in Zaltbommel Sinds 2004 woon ik weer in Ammerzoden.
Leefsituatie: Sinds 18/4/2014 heb ik een pensioen en sinds 18/6/2014 tevens AOW. Ik heb drie kinderen geboren in 1974, 1978 en 1982, die zelfstandig wonen en ik heb 6 kleinkinderen.
Hobbies: Tennissen, fietsen, saxofoon spelen.
Zoek een charmante vriendin: Zelfs in dit 'oranje-land' zal er toch ten minste éen vrouw rondlopen die wel houdt van de republiek en een President. Ben jij dat, bel me dan meteen op voor een gezellige date 0618878673!
Ben Van Herwijnen
B V H
Neem contact op voor een presentatie, interview of contante donatie:
T: +31(0)73 5997253 M. +31(0)618878673
E: info@benvanherwijnen.com

Mijn Skype adres: ben.van.herwijnenDe Republikeinen      benvanherwijnen.blogspot.com      Twitter
Doneer mijn partij, De Republikeinen

Zolang wij geen zetels hebben in de Kamer zijn alle donaties aan de partij anoniem.

Voor een CONTANTE donatie, bel 073-5997253 of 06-18878673


Het eerste presidentschap van Nederland:
De Republikeinse Moderne Partij, sinds 6/7/2016 De Republikeinen geheten, is de essentiële verandering geweest in 2000, nodig voor de Republiek Nederland met een president.

Doneer mij persoonlijk voor de Republiek Nederland en het eerste presidentschap, of doneer De Republikeinen
Het kan en mag in contant geld. Van particulieren zijn alle donaties anoniem. Van bedrijven anoniem tot €4.500,00, daarboven vermelding in onze jaarrekening. We hebben een ANBI nr. dus alle donaties zijn aftrekbaar van de belastingen.


Van mij kunt u geen lid worden, maar van de Republikeinen wel. €12 p.j. Aanmelden
De HBS van Thorbecke:
Thorbecke stelde in opdracht van Willem II, de Grondwet van 1848 op waarin de macht naar het volk ging via de bekende ministeriële verantwoordelijkheid. Thorbecke was voor de republiek, maar had niet het vermogen dat te realiseren. Daarom stichtte hij de HBS, Hogere Burgerschool, om burgers zo hoog op te leiden, dat ze Van Oranje Nassau op basis van kennis konden verdrijven. Met de Mammoetwet van 1968 werd de HBS omgezet naar Atheneum, maar nog een paar jaar werden examens afgenomen van de oude HBS. In die allerlaatste jaren van Thorbecke’ s HBS haalde ik mijn staatsdiploma HBS-a, in 1969. Op het laatste nippertje ben ik zo door Thorbecke gediplomeerd om Van Oranje Nassau te verdrijven. Uit de overlevering is niet duidelijk geworden, of Thorbecke hun alleen uit de regering wilde verdrijven of ook uit het land. Maar beginnen met uit de regering.
De Grondwet van de Republiek Nederland
De Grondwet van de Republiek Nederland, bestaat uit onze huidige Grondwet, waarin ik het hoofdstuk over de koning heb vervangen door het nieuwe hoofdstuk van de President.
© De auteursrechten voor de Grondwet van de Republiek Nederland berusten bij mij.
Mijn voornemen is deze Grondwet van de Republiek Nederland, in een referendum voor te leggen aan het Nederlandse volk.
Zie tevens het kanaal van De Republikeinen op© Ben Van Herwijnen